Actie Kerkbalans 2021 Actie Kerkbalans 2021
Actie Kerkbalans
De actie Kerkbalans 2021 heeft het motto: “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.
De actie wordt gehouden van 16 t/m 29 januari. Meer informatie in de folder

Samen kerk zijn
Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid.
En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen te delen. Met elkaar.
Samen vieren
De zondagse eredienst is samen met de bijeenkomsten van de jeugd en jonge gezinnen het kloppend hart van de Bronkerk. Daar ontmoeten en bemoedigen wij elkaar, zoeken wij God en delen wij vreugde en verdriet.

Samen werken
Vrijwilligers en professionals vormen samen en een levende Bronkerk. Met elkaar zijn we actief in de maatschappij waarin we leven. In 2020 was er geen Waterlooplein-markt, maar ondanks corona hebben we o.a. appels geplukt voor ons diaconale project: het kindertehuis
Casa Speranta in Moldavië.
Samen “Geven voor je kerk”
 Actie Kerkbalans gaat over geven. Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, die elkaar nodig hebben en elkaar opzoeken in lastige, maar ook in mooie tijden.
‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is letterlijk het appèl dat we doen.