Tekst van de week Tekst van de week
Wie een reden heeft om te leven, kan bijna elke manier van leven verdragen.
-Nietzsche-

Komende zondag
10.00 uur: ds. E. van Iperen. Koffie drinken na de dienst.
 
Ugchelen voor de voedselbank in oktober

Ugchelen voor de voedselbank in oktober
 
Centrum voor Levensvragen van start

Centrum voor Levensvragen van start
Op 12 oktober, de internationale dag van de palliatieve zorg, is het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe met geestelijke verzorging thuis, officieel van start gegaan. Doordat steeds meer mensen thuis blijven wonen als ze ziek zijn of een hoge leeftijd bereikt hebben, is er meer behoefte aan begeleiding van een geestelijk verzorger in de thuissituatie.
lees meer »
 
Samen Petanque, jeu de boules, leren spelen

Samen Petanque, jeu de boules, leren spelen
Een gezellige middag, zaterdagmiddag 26 oktober 14:30, bij de Duiker voor iedereen. Samen Petanque , jeu de boules, leren spelen tot 17 uur. Onder het genot van een hapje en drankje. Leden van de Foute Boule begeleiden ons. Aanmelden bij Joep Zeldenrijk 5339450 of Via email
Voor 10 euro steunt u het kindertehuis in Moldavië.
 
De mens zien –reflectie op 25 jaar verpleeghuis –ds Evert Idema

De mens zien –reflectie op 25 jaar verpleeghuis –ds Evert Idema
Het was de commissie Vorming en Toerusting niet ontgaan dat ik in juli 25 jr werk bij de zorggroep Apeldoorn e.o. Zou u daarover willen vertellen? Misschien kunnen wij ervan leren. En een motto werd gesuggereerd: “De mens zien reflectie op 25 jaar verpleeghuispastor”.
Datum: woensdag 16 oktober 2019, 20.00
 
lees meer »
 
Vrijdaginloop

Vrijdaginloop
Op vrijdag 10 mei start er een nieuwe activiteit in De Duiker, bestemd voor alle Ugchelenaren. Een ieder, jong en oud, die gezellig in gesprek wil gaan met bekende en onbekende inwoners van Ugchelen, is welkom tussen 16.30 en 18.30 uur. Het eerste kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. Daarna zijn de consumpties voor eigen rekening. En wie weet kunt u ook nog genieten van een hartig hapje.
Kom ook eens een kijkje nemen.
We hopen dat dit initiatief aanslaat, zodat we dit iedere tweede vrijdag van de maand kunnen voortzetten.
Voor vragen: Toos Kwappenberg, tel. 5331327.
 
Digitale Nieuwsbrief Bronkerk Digitale Nieuwsbrief Bronkerk
Vanaf januari 2019 zal de Bronkerk beschikken over een Digitale Nieuwsbrief. Daarin komt allerlei nieuws uit de gemeente. De Nieuwsbrief is tevens bestemd voor meer persoonlijke zaken, zoals geboorte, ziekte, overlijden, om zo ook het meeleven met elkaar als Bronkerkgemeenschap te bevorderen. Deze brief wordt zo mogelijk wekelijks per mail wordt verstuurd naar mensen die zich daarop hebben geabonneerd.
lees meer »
 
Vacatures Bronkerk per 2018

Vacatures Bronkerk per 2018
De Bronkerk heeft veel vrijwilligers. Sommigen zijn heel zichtbaar, anderen minder. Er is van alles te doen, vast ook voor u. Daar is deze oproep voor. Om bij u/jou onder de aandacht te brengen waar op dit moment versterking wordt gezocht. Voor detail kijk bij: Vacatures
 
Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers
Als u met uw Samsung Tablet onze website bekijkt, kan het voorkomen dat het menu dat u aantikt niet open blijft staan. Dat is erg vervelend omdat u dan niet één van de submenu’s kunt kiezen.
We zijn er achter gekomen dat als u op het pijltje achter het menu-item twee maal (snel) achter elkaar tikt, het menu open blijft staan, zodat u een keuze kunt maken uit één van de submenu’s.