Tekst van de week Tekst van de week

Onze Heer heeft over de belofte van de opstanding geschreven, niet alleen in boeken, maar ook in elk blad in de lente.
-Maarten Luther-

Komende zondag
10.00 uur: Ds. E. Kamper (Driel).

 
Uitnodiging Gemeentevergadering woensdag 24 april 2019 Uitnodiging Gemeentevergadering woensdag 24 april 2019

U bent van harte welkom  op de gemeentevergadering op  woensdag 24 april. Vanaf 19.15 staat de koffie/thee klaar en we beginnen om 19.30 uur. Op de agenda staan o.a. de jaarrekeningen 2018 van CVK en diaconie, de stand van zaken rond de predikanten en afscheid en opvolging Marinus Ditzel. Verder willen we u informeren over een aantal zaken die de afgelopen periode op de kerkenraad zijn besproken zoals protocol foto overledene, welkom in mijn tuin, de vrijdaginloop en feestje in de kerk. De Bronkerk is een zaak van ons allen en daarom nodigen we u van harte uit.
Concept agenda
Jaarrekening 2018
Toelichting jaarrekening
Jaarrekening Diaconie
 

 
Vakantiegeld Samen Delen 2019 Vakantiegeld Samen Delen 2019

Heeft u uw vakantie al geboekt? Dan bent u niet de enige. Veel mensen zijn in deze tijd van het jaar bezig met de vraag waar zij deze zomer naartoe op vakantie gaan. Maar er zijn ook veel mensen die daar alleen maar van kunnen dromen. Voor hen is een vakantie simpelweg onbetaalbaar.
Dit jaar wordt voor de negende keer de actie Vakantiegeld Samen Delen gehouden. Ook De Bronkerk doet dit keer weer mee, samen met meer dan twintig andere kerken in Apeldoorn.

lees meer »
 
Ugchelen voor de voedselbank in april

Ugchelen voor de voedselbank in april
 
Digitale Nieuwsbrief Bronkerk Digitale Nieuwsbrief Bronkerk

Vanaf januari 2019 zal de Bronkerk beschikken over een Digitale Nieuwsbrief. Daarin komt allerlei nieuws uit de gemeente. De Nieuwsbrief is tevens bestemd voor meer persoonlijke zaken, zoals geboorte, ziekte, overlijden, om zo ook het meeleven met elkaar als Bronkerkgemeenschap te bevorderen. Deze brief wordt zo mogelijk wekelijks per mail wordt verstuurd naar mensen die zich daarop hebben geabonneerd.

lees meer »
 
Vacatures Bronkerk per 2018

Vacatures Bronkerk per 2018

De Bronkerk heeft veel vrijwilligers. Sommigen zijn heel zichtbaar, anderen minder. Er is van alles te doen, vast ook voor u. Daar is deze oproep voor. Om bij u/jou onder de aandacht te brengen waar op dit moment versterking wordt gezocht. Voor detail kijk bij: Vacatures

 
Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers

Als u met uw Samsung Tablet onze website bekijkt, kan het voorkomen dat het menu dat u aantikt niet open blijft staan. Dat is erg vervelend omdat u dan niet één van de submenu’s kunt kiezen.
We zijn er achter gekomen dat als u op het pijltje achter het menu-item twee maal (snel) achter elkaar tikt, het menu open blijft staan, zodat u een keuze kunt maken uit één van de submenu’s.