Tekst van de week Tekst van de week
Een vat vol geleerdheid heeft nog niet de waarde van een druppel wijsheid.
-Pythagoras-

Komende zondag
10.00 uur: ds. A.R. Davelaar.

Vrouwendag 2020 voor alle vrouwen uit Ugchelen Vrouwendag 2020 voor alle vrouwen uit Ugchelen
Welkom op onze vrouwendag op zaterdag 14 maart. Als je het leuk vindt om deel te nemen aan een gezellige vrouwendag, wees welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur in De Duiker. Vrouwendag staat voor plezier maken, elkaar ontmoeten, samen eten en creatief bezig zijn.
Opgeven kan voor 9 maart via de flip-over in de hal van De Duiker of via  of Riet van de Brand
De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen € 20.-

Welkom op het Feestje in de Kerk

Op zondagmiddag 8 maart om 4 uur zijn jongens en meisjes van ongeveer 3 tot 12 jaar met hun (groot)ouders van harte welkom in de Bronkerk. Daar vieren we weer een Feestje in de Kerk: een gezellige zondagnamiddag waarin we eerst allerlei activiteiten in de vorm van knutselen, spelletjes enz. doen. Daarna volgt een viering, deze keer rond het Bijbelverhaal van een koninkje van 8 jaar! Tot slot eten we samen. Om half 7 is het weer afgelopen.
We hebben al een vaste kern van bezoekers, maar nodigen ook nieuwe feestgangers uit. Probeer het gerust een keer en neem een vriendje of vriendinnetje mee. Het kost niets en je hoeft niet bij de Bronkerk te horen, maar opgeven is wel gewenst, dan weten we op hoeveel eters we kunnen rekenen.
Graag opgeven via
Om alvast te noteren: de laatste keer voor de zomer is op 14 juni

Op weg naar Pasen

Het boekje “Op weg naar Pasen” is weer beschikbaar.Dit u kan helpen de 40-dagentijd bewuster en intenser te beleven. Voor elke dag wordt u iets aangeboden om te lezen en om bij stil te staan. Dit alles vanuit de gedachte dat bezinning op wat we als de kern van ons geloof zien, helpt om dat geloof op Pasen des te vreugdevoller te kunnen vieren.

Ugchelen voor de voedselbank in februari

Diaconaal project als cadeautip Diaconaal project als cadeautip
Viert u een jubileum, bruiloft, geboorte of afscheid en heeft u zelf geen behoefte meer aan een cadeau omdat ‘u alles toch al heeft’?
Denk dan eens aan ons diaconale project Casa Speranta in Moldavië!
Deze is bijzonder geschikt om het werk van de familie Bejan met een speciale gift te steunen, zodat zij hun droom kunnen verwezenlijken met de bouw van een gezinshuis voor weeskinderen. Zamel zelf geld in of vraag uw gasten hun gift rechtstreeks naar Kerk in Actie over te maken.
Bankrekening:  NL72 RABO 0103 115 773
t.n.v. Diaconie Bronkerk o.v.v. kindertehuis Moldavië
Namens de familie Bejan, hartelijk dank

Digitale Nieuwsbrief Bronkerk Digitale Nieuwsbrief Bronkerk
Vanaf januari 2019 zal de Bronkerk beschikken over een Digitale Nieuwsbrief. Daarin komt allerlei nieuws uit de gemeente. De Nieuwsbrief is tevens bestemd voor meer persoonlijke zaken, zoals geboorte, ziekte, overlijden, om zo ook het meeleven met elkaar als Bronkerkgemeenschap te bevorderen. Deze brief wordt zo mogelijk wekelijks per mail wordt verstuurd naar mensen die zich daarop hebben geabonneerd.

Vacatures Bronkerk

De Bronkerk heeft veel vrijwilligers. Sommigen zijn heel zichtbaar, anderen minder. Er is van alles te doen, vast ook voor u. Daar is deze oproep voor. Om bij u/jou onder de aandacht te brengen waar op dit moment versterking wordt gezocht. Voor detail kijk bij: Vacatures

Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers Mededeling voor Samsung Tablet gebruikers
Als u met uw Samsung Tablet onze website bekijkt, kan het voorkomen dat het menu dat u aantikt niet open blijft staan. Dat is erg vervelend omdat u dan niet één van de submenu’s kunt kiezen.
We zijn er achter gekomen dat als u op het pijltje achter het menu-item twee maal (snel) achter elkaar tikt, het menu open blijft staan, zodat u een keuze kunt maken uit één van de submenu’s.