Feestje in de kerk, een gezellige zondagmiddag voor kinderen en hun (groot)ouders

Vier keer in dit seizoen organiseren we zo’n gezellige middag, die bestaat uit drie onderdelen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten en dat allemaal rond een Bijbels verhaal. Eerst is er de keuze uit diverse activiteiten, bv een knutselwerkje, een spel, een buitenactiviteit, iets lekkers maken en/of een proefje doen, maar ook een gesprekje.
Bij samen vieren wordt er een Bijbelverhaal verteld, worden enkele liedjes gezongen, dat doen we in de kerk. Tot slot gaan we aan tafel: soms eten we pannenkoeken, soms mag je zelf iets maken. In ieder geval proberen we, met inachtneming van de coronaregels, deze middag met een eenvoudige maaltijd gezellig af te sluiten.
Wil je dit als gezin ook eens meemaken? Kom dan samen en beleef dit mee. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen graag uiterlijk 7 oktober opgeven via feestjeindekerk@bronkerk.nl. We starten om 4 uur en om ongeveer half 7 is het afgelopen.
Komen jullie ook?