Jongeren naar Moldavië in 2014 Jongeren naar Moldavië in 2014

Op donderdag 7 maart 2013 vond de eerste bijeenkomst plaats voor de jongeren van de Bronkerk (en hun ouders) die in 2014 hun jongerenreis gaan maken naar Moldavië.

Aanwezig waren zestien jongeren en tweeëntwintig ouders, de voorzitter van de kerkenraad, een  predikant, leiders van de jongerengroepen, een jeugddiaken en beide jeugdouderlingen.

Het was een goede eerste ontmoeting waarin door de jeugddiaken een duidelijke en heldere uitleg werd gegeven van de te ondernemen reis. Aan de hand van beelden van de vorige reis werd een leuke presentatie gegeven door een aantal jongeren van die reis.

Na afloop van de presentatie werden door de jongeren en hun ouders diverse vragen gesteld, zoals onder andere of de plaats van bestemming definitief is, op welke manier gereisd zal gaan worden, wat de dagbesteding zal zijn en soortgelijke vragen. Door de jeugddiaken en jongeren van vorige reizen werd daarop antwoord gegeven.

Ook is de vraag gesteld wie er in de nieuw te formeren werkgroep wil plaatsnemen.
Als de werkgroep is geformeerd gaan de activiteiten van start. We houden u op de hoogte!