Kindernevendienst Kindernevendienst

Tijdens de zondagse eredienst wordt er een kindernevendienst gehouden voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Tijdens de Dienst van het Woord gaan de kinderen naar hun eigen ruimte, waar het verhaal uit de Bijbel in voor hen begrijpelijke taal wordt verteld. Tevens wordt er geknutseld, gekleurd, een spelvorm gedaan, gezongen en gebeden.
Vóór de collecte komen de kinderen weer terug in de kerk.
Contact: Evelien van Dijk

Kerk op schoot Kerk op schoot

Dit zijn vieringen voor kinderen van 0 tot 5 jaar, samen met hun (groot)ouders, broertjes en zusjes. De dienst wordt in de kerk gehouden en elke viering begint met een ontmoeting tussen dominee Beer en de kinderen. Op het niveau van de kinderen beleven we een bijbelverhaal: we vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes en belevingsgerichte activiteiten. Een Kerk op Schoot dienst duurt ongeveer een half uur. De data waarop de kerk op schoot vieringen worden gehouden zijn terug te vinden in de agenda.
Contactpersonen: Tiety Feijen en Ady te Hennepe (bronkerk-emailadres voor kerk op schoot aanmaken??)

Feestje in de Kerk (Kliederkerk) Feestje in de Kerk (Kliederkerk)

Een paar keer per jaar is er een feestje in de kerk! Tijdens deze bijzondere middagdienst kunnen kinderen met hun familie een verhaal uit de bijbel op een heel andere manier beleven. Verschillende creatieve vormen worden gebruikt om de verhalen te ervaren en na de dienst wordt er samen gegeten. De data waarop de kerk op schoot vieringen worden gehouden zijn terug te vinden in de agenda.
Contactpersoon: Remko Groen