Zondag 24 februari, 10.00 uur

Voorganger is ds. Janny Eldering uit Vaassen

Op deze zondag een welkom voor ds. Janny Eldering-Schenkel. Ook zij is in de Bronkerk vaste gastpredikant geworden. Fijn!!!

Uit Kind op zondag: Wat kun je doen?
De wet om de joden uit te roeien, kan niet veranderd worden. Daarom maakt de koning er een wet bij waarin staat dat zij zich wel mogen verdedigen. Met de kinderen bekijken we het ook op iets kleinere schaal: Wat kun je doen als er iets gebeurd is dat niet zomaar te herstellen is? (Ester 8:3 – 9:1-23).

Diaconie collecte: Eigen diaconie
Uitgangscollecte: Stichting Present
Kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8

Bronkerkbrief Bronkerkbrief

Iedere zondag wordt aan het begin van de dienst de Bronkerkbrief uitgereikt. Hierop staan de orde van dienst, mededelingen en activiteiten voor de komende week. Wilt u voorgaande Bronkerkbrieven nog eens nalezen, raadpleeg dan het Archief van de Bronkerkbrief.

Mededelingen voor de Bronkerkbrief kunnen per e-mail doorgegeven worden aan:
  De mededelingen moeten uiterlijk op donderdagavond om 18.00 uur binnen zijn en kunnen alleen geplaatst worden bij voldoende ruimte.

Contact voor eventueel overleg:

• Geert Beauveser, tel. 055–5426360
  • Gert de Bruin, 055-5334714
  • Wout Paats, tel. 055–5338303

Hier vindt u de Bronkerkbrief en-of Liturgie van komende zondag (vanaf vrijdag/zaterdag) en de afgelopen weken.

Bronkerkbrief 24 februari 2019
Bronkerkbrief 17 februari 2019
Liturgie 10 februari 2019
Bronkerkbrief 10 februari 2019
Bronkerkbrief 3 februari 2019
Bronkerkbrief 27 januari 2019

Gebedsintenties Gebedsintenties

Een aanvraag voor gebedsintenties kan ook digitaal.

In de diensten van de Bronkerk is het gewoon om voorbeden aan te vragen.
Tijdens de kerkdienst wordt hierbij stilgestaan. Voorafgaand aan de dienst kun je een
gebedsintentie aanvragen door deze in het Gebedenboek te schrijven.
Er is behoefte om dit ook in de loop van de week te kunnen doen.
Hiervoor is een mailadres aangemaakt.

Alleen de dienstdoende diaken kent de verzoeker en brengt het verzoek over
aan de predikant. Zo blijft de privacy van de aanvrager beschermd.

Het mailadres luidt:

Gemeentegroet Gemeentegroet

Elke zondag worden na afloop van de dienst twee kaarten bezorgd bij mensen die iets te vieren hebben, een steuntje in de rug kunnen gebruiken of door omstandigheden niet meer in de kerk kunnen komen. Eén van de kaarten gaat vergezeld van de bloemen die op de liturgietafel hebben gestaan. Uit reacties weten we dat deze groet vanuit de gemeente wordt gewaardeerd.

De bloemen worden al jaren trouw verzorgd door Jannie Zeeman. Samen met de dienstdoend diaken wordt bepaald wie de kaart en de bloemen krijgt.
Regelmatig worden ook namen doorgegeven via de ouderlingen en contactpersonen. We zijn daarbij afhankelijk van de informatie die ons via deze kanalen bereikt.

Op advies van de Pastorale Raad en het College van Diakenen heeft de Kerkenraad het voorstel overgenomen een e-mailadres te openen. Iedereen die een naam door wil geven voor de diaconale kaart of de bloemengroet kan gebruik maken van het e-mailadres:

Als het mogelijk is graag een korte omschrijving van de reden waarom deze mensen in aanmerking komen voor een kaart en/of bloemen.

Kerkomroep Bronkerk Kerkomroep Bronkerk

Voor gemeenteleden die niet in staat zijn de kerkdiensten te bezoeken is het mogelijk de dienst via internet te beluisteren.
Dat kan “live” tijdens de kerkdienst, maar ook achteraf.

Klik hier of op het logo voor toegang website Kerkomroep om de kerkdienst te beluisteren.

Voor het gebruik van kerkomroep is een “Handleiding Kerkomroep” beschikbaar die u
hier kunt downloaden.

Als kerkomroep niet goed functioneert of als u andere vragen of opmerkingen heeft,
kunt u bellen met Henk Feijen, 055-5343818 of