Zondag 18 augustus, 09.30 uur

Voorganger is ds. Eline van Iperen

Ds. Eline van Iperen is onze voorganger vandaag.
Uit Kind op Zondag: Wat gaat het worden?
In het verhaal voor de jongste kinderen kijken twee mensen naar de lucht om te zien wat voor weer het wordt. In het verhaal voor de oudste kinderen nemen mensen een parasol mee, want het wordt een warme dag. Maar weten ze ook wat er in de wereld gaat gebeuren? Het is nu de tijd dat het koninkrijk zal aanbreken. Lucas 12:49-56.

Diaconie collecte: Eigen collecte
Uitgangscollecte: De Herberg/ Citypastoraat

Bronkerkbrief Bronkerkbrief

Iedere zondag wordt aan het begin van de dienst de Bronkerkbrief uitgereikt. Hierop staan de orde van dienst, mededelingen en activiteiten voor de komende week. Wilt u voorgaande Bronkerkbrieven nog eens nalezen, raadpleeg dan het Archief van de Bronkerkbrief.

Mededelingen voor de Bronkerkbrief kunnen per e-mail doorgegeven worden aan:
  De mededelingen moeten uiterlijk op donderdagavond om 18.00 uur binnen zijn en kunnen alleen geplaatst worden bij voldoende ruimte.

Contact voor eventueel overleg:

• Geert Beauveser, tel. 055–5426360
  • Gert de Bruin, 055-5334714
  • Wout Paats, tel. 055–5338303

Hier vindt u de Bronkerkbrief en-of Liturgie van komende zondag (vanaf vrijdag/zaterdag) en de afgelopen weken.

Bronkerkbrief 18 augustus 2019
Bronkerkbrief 11 augustus 2019
Bronkerkbrief 4 augustus 2019
Bronkerkbrief 28 juli 2019
Bronkerkbrief 21 juli 2019
Bronkerkbrief 14 juli 2019

Gebedsintenties Gebedsintenties

Een aanvraag voor gebedsintenties kan ook digitaal.

In de diensten van de Bronkerk is het gewoon om voorbeden aan te vragen.
Tijdens de kerkdienst wordt hierbij stilgestaan. Voorafgaand aan de dienst kun je een
gebedsintentie aanvragen door deze in het Gebedenboek te schrijven.
Er is behoefte om dit ook in de loop van de week te kunnen doen.
Hiervoor is een e-mailadres aangemaakt.

Alleen de dienstdoende diaken kent de verzoeker en brengt het verzoek over
aan de predikant. Zo blijft de privacy van de aanvrager beschermd.

Het e-mailadres luidt:

Gemeentegroet Gemeentegroet
Elke zondag worden na afloop van de dienst twee kaarten bezorgd bij mensen die iets te vieren hebben, een steuntje in de rug kunnen gebruiken of door omstandigheden niet meer in de kerk kunnen komen. Eén van de kaarten gaat vergezeld van de bloemen die op de liturgietafel hebben gestaan. Uit reacties weten we dat deze groet vanuit de gemeente wordt gewaardeerd.

De bloemen worden al jaren trouw verzorgd door Jannie Zeeman. Samen met de dienstdoend diaken wordt bepaald wie de kaart en de bloemen krijgt.
Regelmatig worden ook namen doorgegeven via de ouderlingen en contactpersonen. We zijn daarbij afhankelijk van de informatie die ons via deze kanalen bereikt.

Op advies van de Pastorale Raad en het College van Diakenen heeft de Kerkenraad het voorstel overgenomen een e-mailadres te openen. Iedereen die een naam door wil geven voor de diaconale kaart of de bloemengroet kan gebruik maken van het e-mailadres:

Als het mogelijk is graag een korte omschrijving van de reden waarom deze mensen in aanmerking komen voor een kaart en/of bloemen.

Kerkomroep Bronkerk Kerkomroep Bronkerk
Voor gemeenteleden die niet in staat zijn de kerkdiensten te bezoeken is het mogelijk de dienst via internet te beluisteren.
Dat kan “live” tijdens de kerkdienst, maar ook achteraf.

Klik hier of op het logo voor toegang website Kerkomroep om de kerkdienst te beluisteren.

Voor het gebruik van kerkomroep is een “Handleiding Kerkomroep” beschikbaar die u
hier kunt downloaden.

Als kerkomroep niet goed functioneert of als u andere vragen of opmerkingen heeft,
kunt u bellen met Henk Feijen, 055-5343818 of