Boeiende muziek in de Bronkerk  – Jan Hamberg Boeiende muziek in de Bronkerk  – Jan Hamberg
Kun je muziek die jou boeit op een avond in de Bronkerk laten horen en daar iets over vertellen? Met deze vraag heeft de commissie V&T Jan Hamberg de Veluwe over gestuurd. Jan zal muziek laten horen en vertellen over wat je daarin terugvindt  aan geloofsbeleving. Wij laten ons verrassen!
JAN HAMBERG is organist, pianist en cantor van de Bronkerk.

Datum: uitgesteld tot nader order wegens corona-gedragsregels

Denk mee over de preek – ds Regina Davelaar Denk mee over de preek – ds Regina Davelaar
In deze gespreksgroep bespreken we de Bijbeltekst die later centraal staat in de kerkdienst. Wat spreekt je aan en wat niet? Wat raakt je? Wat irriteert je? Welke associaties roept de tekst op? Zo inspireren we elkaar met nieuwe inzichten én help je mij bij het schrijven van de preek. Ik stuur de tekst van te voren op, zodat je de tijd hebt om het rustig op je in te laten werken.

Data: maandag 30 september 2019, 2 december 2019, 17 februari 2020, 9 maart 2020, 19.30 uur.
Opgeven vóór 23 september via predikantRD@bronkerk.nl of 06-12837524.