PKN
Welkom bij de Protestantse Gemeente in Ugchelen
 
Vacature Cantor-organist Vacature Cantor-organist

De vieringen rond het Woord van God hebben een centrale plaats in de gemeente. In de zondagse eredienst sluiten we enerzijds aan bij de traditie, maar we willen daarnaast ook vernieuwend en toegankelijk voor alle leeftijden zijn. (bron beleidsplan Bronkerk 2017-2021)
 
De PROTESTANTSE GEMEENTE Ugchelen
 (de Bronkerk) zoekt een
 
CANTOR-ORGANIST m/v
 
Ben jij die musicus die bij ons de gemeentezang wil begeleiden én leiding wil geven aan onze cantorij? Kom dan naar de Bronkerk (in Ugchelen). Wij zijn een gemeente waar graag gezongen wordt. Wij zingen uit het Liedboek (Zingen en bidden in huis en kerk, 2013) en andere bundels om alle gemeenteleden muzikaal te kunnen raken en voeden. Deze gemeente en de actieve cantorij wachten in spanning op jouw reactie.
 
Spreekt het jou aan om in onze pluriforme gemeente de muzikale drijvende kracht te worden, deins je er niet voor terug om naast orgel- én pianospelen ook andere muzikale vormen een rol te laten spelen in de dienst, wil je het enthousiasme van de cantorij verder laten bloeien, kortom, wil jij jouw muzikale bijdrage leveren aan onze gemeente, waarbij je ruimte geeft aan de pluriformiteit? We verwachten dat je een belangrijk deel van de jaarlijkse kerkdiensten (en eventueel rouw- en trouwdiensten) zal begeleiden en wekelijks (circa 9 maanden per jaar) de cantorij zal dirigeren en daarmee ongeveer 10 x per jaar zal meewerken aan de eredienst op zon- en feestdagen.
 
Wij bieden je een betrokken gemeente waar ontmoeten centraal staat, een actieve cantorij, een H.J. Vierdag-orgel uit Enschede uit 1970 (specificatie) en een Pleyel-vleugel.
 
De honorering is in overeenstemming met de Generale regeling kerkmusici PKN, max. niveau III.
 
Procedure
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature (of een deel daarvan) stuur dan een CV en motivatie naar of Hoenderloseweg 10, 7339 GH UGCHELEN. Sollicitaties dienen uiterlijk op 1 maart 2018 binnen te zijn op één van bovengenoemde adressen. Gesprekken zullen vanaf 19 maart plaatsvinden. Datum indiensttreding: zo spoedig mogelijk.
 
Nadere informatie
kunt u krijgen bij de contactpersoon van de sollicitatiecommissie dhr. Gert de Bruin, telefoon 06.533.93.285.
 

terug
 
 
 

Inloggen

De Bronkerk
  Bronkerk Ugchelen:
  Hoenderloseweg 10
  7339GH Ugchelen.
  Tel. 055 - 533.48.59
 
d
  Predikant:
  Ds. Bart Ramaker
  Tel. 055 - 751.95.21

 
d
  
d  
Kerkelijk werker:
  Remko Groen
  Tel.
06 - 18.27.06.16
 
dd
  Scriba:
  Gradus Buitenhuis
  Tel. 055 - 533.84.50

 
d
  Cantrix/organiste:
  Ingeborg van Dokkum
  Tel. 055 - 533.31.64
 

d
  Beheerder:
  Marinus Ditzel
  Tel. 06 -
50.52.55.01
 
d
  Meldpunt (ziekte, herstel)
  Bea Rigterink
  Tel. 055 - 533.37.18
 
d
  Gebedsintenties
 

    
  Gemeentegroet
  
 
   
  Webteam
 


 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.